26 januar 2006

Nye bilder

Vært litt slapt på bildefronten i det siste, men er nå lagt ut en haug med nye bilder. Disse finner du som vanlig nede på høyre siden. Nå er det heller ikke lenger noe passord på albumene, men hvis noen ikke kommer inn på enkelte album er det bare å skrive i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å fikse.

Ellers så har jeg vært en tur i Lisboa, det var veldig gøy :)

-www.steinar.tk-

4 Kommentarer:

At 26 januar, 2006 23:05, Anonymous Anonym said...

Så mange bra bilder. Og så mange utrolig dumme bilder av Åsmund. Har du fått tillatelse til å legge de ut på nett? Tenkte å sende noen til ragne og anders.... Nå er jeg trøtt nå. Kopierte noen av bildene og limte inn i word. Kjekt å ha.
Ha en god fredag og helg. Mye jobbing på dere. Sånn er livet. Snakkes plutselig. mammavigdisisiljan

 
At 26 januar, 2006 23:49, Blogger Steinar said...

Tillatelse? Den som tier samtykker, er det ikke slik? Får heller fjerne de hvis noen spør om det :)

-www.steinar.tk

 
At 07 februar, 2006 15:35, Blogger Maria said...

Masse kjekke bilder der, som eg ikkje har gidda å se så nøye på fordi de ikkje involvere meg! ;-) Eg har også lyst å dra på biltur (ikkje nødvendigvis Siljan-Bergen)men d har eg fortalt deg før. Ellers, mange kjekke bilder fra nyttårsaften! D va ein fortreffelig feiring, veldig kjekt og koselig sjøl om eg måtte tusle hjemover allerede i halv ett tiå. Jobb e ikkje kjekt. Lisboa, har ikkje vært der men har hatt prosjekt i reiseliv om byen. Som med så mye aent her i livet har eg ambisjoner om også å komme meg dit. Okei... Nå ser d ut som eg lide av munndiare idag,(ev skrivekløe) og d e jo kanskje ikkje så unaturlig... Men nå ska eg gå og mase på nogen aen sin blogg! :-) Hasta la vista!

 
At 07 februar, 2006 16:34, Blogger Steinar said...

Du kan mase på min blogg anytime :)

 

Legg inn en kommentar

<< Home